Treballaren conceptes bàsics de la cuina que aplicarem a diferents tipus de receptes amb ingredients fàcils de trobar a la botiga de la cantonada de casa.
Fugirem de fer una truita o carn a la planxa per cuinar plats més elaborats.
En acabar cada sessió us podreu endur el que heu cuinat per compartir amb els de casa.
Activitat participativa on no només coneixeran trucs i fonaments per a poder defensar- se a la cuina, si no també conceptes bàsics com la neteja a l’espai on es cuina i dels estris que es van utilitzant, característiques dels ingredients que s’utilitzen i les seves combinacions.
6 SESSIONS – DILLUNS DE 17,30h A 19h
Dilluns, dia 2 d’octubre: Conceptes bàsics. Com agafar el ganivet i utilitzar-lo. Diferència entre bullir, coure….. Amanida russa cassolana i ous
Dilluns, dia 16 d’octubre: Cuina d’Itàlia. Pasta fresca i salses
Dilluns, dia 30 d’octubre: Cuina Mexicana: : Tortitas i els seus farcits
Dilluns , dia 13 de novembre: Cuina Oriental :
Dilluns, dia 27 de novembre: Cuina Americana : diferents tipus d’hamburgueses i panets
Dilluns, dia 11 de desembre: Cuina de Nadal
PREU:
Tots els tallers (6 sessions ) : 140€
Taller 1 dia : 25€
CAL DUR:
Carmanyola i davantal