A la nostra cuina s’apren a cuinar embrutant-se les mans, pelant i aprenen a utilitzar els estris de cuina correctament.
Cada sessió és independent una de l’altra.
Es cuinaran receptes, sota la supervisió de la cuinera, que després els serà molt fàcil de repetir a casa, ja sigui per a gaudir-ne tots o per a ells , al dia a dia .
I no tan sols aprendrem a cuinar, també a conèixer els ingredients i saber-los combinar els uns amb els altres. Aprofitar les restes que tenim a la nevera per a fer-nos cada dia una menú variat i adient a cada dieta.
6 SESSIONS – DILLUNS DE 17,30h A 19h
Dilluns, dia 9 d’octubre: Conceptes bàsics. Com agafar el ganivet i utilitzar-lo. Diferència entre bullir, coure….. Amanida russa cassolana i ous
Dilluns, dia 23 d’octubre: Arrossos . Diferentes tècniques de cuinar l’arròs.
Dilluns, dia 6 de novembre: Caldos i cremes.
Dilluns , dia 20 de novembre: Receptes del mar. Començarem a conèixer els peixos més comuns.
Dilluns, dia 4 de desembre: Receptes de muntanya. Tipus de carns i com les cuinem.
Dilluns, dia 18 de desembre: Cuina de Nadal . Cuina de festa.
PREU:
Tots els tallers (6 sessions ) : 150€
Taller 1 dia : 27€
CAL DUR:
Carmanyola i davantal