JUNIOR COCKING
( 13 a 16 anys)

TALLER
DILLUNS de 17'30h a 19'00h. - El Cullerot - Sant Felip, 45, El Masnou - Telèfons: 935.409.741 ó 678.752.127

A la nostra cuina s’apren a cuinar embrutant-se les mans,  pelant i aprenen a utilitzar els estris de cuina correctament.

Cada sessió és independent una de l’altra.

Es cuinaran receptes, sota la supervisió de la cuinera,  que després els serà molt fàcil de repetir a casa, ja sigui per a gaudir-ne tots o per a ells , al dia a dia .

 I no tan sols aprendrem a cuinar, també a conèixer els ingredients i saber-los combinar els uns amb els altres. Aprofitar les restes que tenim a la nevera per a fer-nos cada dia una menú variat i adient a cada dieta.

 

6 SESSIONS  –  DILLUNS DE 17,30h A 19h

Dilluns, dia 9 d’octubre:  Conceptes bàsics. Com agafar el ganivet i utilitzar-lo. Diferència entre bullir, coure….. Amanida russa cassolana i ous

Dilluns, dia 23 d’octubre: Arrossos . Diferentes tècniques de cuinar l’arròs.

Dilluns, dia 6 de novembre: Caldos i cremes.

Dilluns , dia 20 de novembre: Receptes del mar. Començarem a conèixer els peixos més comuns.

Dilluns, dia 4 de desembre: Receptes de muntanya. Tipus de carns  i com les cuinem.

Dilluns, dia 18 de desembre: Cuina de Nadal . Cuina de festa.

 

PREU: 

Tots els tallers (6 sessions ) : 150€    

Taller 1 dia : 27€

 

CAL DUR: 

Carmanyola i davantal

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close
El Cullerot © Copyright 2023.
Close