
Hamburguesa Gourmet casolana
ingredients
- 240 gr de carn picada de vaca rossa gallega
- 4 talls de formatge ‘cheddar’
- 2 tires de bacó fumat
- 1 panet tipus brioix amb llavors
- Sal
- Pebre
- Mantega
- Quètxup casolà
- Maionesa
ELABORACIÓ PAS A PAS
- Torreu les tires de bacó a la planxa fins que quedin cruixents. Reserveu-les.
- Fer dues boles amb la carn salpebrada.
- Aixafeu-les sobre una planxa o paella calenta. No és necessari afegir-hi oli, amb el mateix greix de la carn n’hi ha prou. Gireu-les quan s’hagi format la crosta i repetiu l’operació per l’altra banda. Al final, les dues cares de cada hamburguesa han d’haver generat aquesta crosta deliciosa.
- Poseu dos talls de formatge ‘cheddar’ a sobre de cada hamburguesa.
- Obriu el pa de brioix, unteu-lo amb una mica de mantega i torreu-lo a la planxa.
- Munteu l’hamburguesa afegint-hi un raig de quètxup casolà (teniu la recepta al nostre blog)