Hamburgueses Gourmet

Burger

Hamburguesa Gourmet casolana

T'ensenyem com preparar la Doble Smash Burger, l'hamburguesa campiona al Campionat d'Espanya d'Hamburgueses.
Temps Total 30 minutos
Plato Plato principal
Racions 1

ingredients
  

  • 240 gr de carn picada de vaca rossa gallega
  • 4 talls de formatge ‘cheddar’
  • 2 tires de bacó fumat
  • 1 panet tipus brioix amb llavors
  • Sal
  • Pebre
  • Mantega
  • Quètxup casolà
  • Maionesa

ELABORACIÓ PAS A PAS
 

  • Torreu les tires de bacó a la planxa fins que quedin cruixents. Reserveu-les.
  • Fer dues boles amb la carn salpebrada.
  • Aixafeu-les sobre una planxa o paella calenta. No és necessari afegir-hi oli, amb el mateix greix de la carn n’hi ha prou. Gireu-les quan s’hagi format la crosta i repetiu l’operació per l’altra banda. Al final, les dues cares de cada hamburguesa han d’haver generat aquesta crosta deliciosa.
  • Poseu dos talls de formatge ‘cheddar’ a sobre de cada hamburguesa.
  • Obriu el pa de brioix, unteu-lo amb una mica de mantega i torreu-lo a la planxa.
  • Munteu l’hamburguesa afegint-hi un raig de quètxup casolà (teniu la recepta al nostre blog)

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Recipe Rating




Close
El Cullerot © Copyright 2023.
Close