
Lluç en salsa verda
ingredients
- 4 lloms de lluç.
- 1 puny de farina.
- 3 grans d’all picats.
- Bitxo (a gust).
- 1 got petit de vi blanc.
- Julivert picat.
- 250 ml. de brou de peix o aigua.
- Sal.
- Oli d’oliva.
ELABORACIÓ PAS A PAS
- Condimentem el lluç i deixem mitja hora en repós.
- En una cassola fregim en força oli l’all picat i el bitxo.
- Posem els medallons de lluç, un cop arrebossats amb la farina, amb la pell amunt dins la cassola. Removem la cassola.
- Hi aboquem el vi i hi afegim el julivert picat. Anem removent la cassola en moviments circulars suaus per a que la salsa s’unifiqui.
- Hi tirem una mica de brou o d’aigua i tornem a moure.
- Donem la volta al peix amb la pell avall. Tapem i ho deixem coent a foc baix.
- En una paella amb una mica de vi blanc, obrim les cloïsses. Ho aboquem sobre el peix i ho movem fins que quedi ben lligat.
- Si veiem que las alsa està poc lligada hi afegim una mica d’oli i continuem movent en cercles suaus fins aconseguir-ho.
- Una mica de julivert per sobre i....llest !