Lluç en salsa verda

 

Lluç en salsa verda

Cuina un deliciós lluç en salsa verda. Una de les receptes de la gastronomia basca més populars en totes les llars del món.
Plato Plat principal
Racions 4 persones

ingredients
  

  • 4 lloms de lluç.
  • 1 puny de farina.
  • 3 grans d’all picats.
  • Bitxo (a gust).
  • 1 got petit de vi blanc.
  • Julivert picat.
  • 250 ml. de brou de peix o aigua.
  • Sal.
  • Oli d’oliva.

ELABORACIÓ PAS A PAS
 

  • Condimentem el lluç i deixem mitja hora en repós.
  • En una cassola fregim en força oli l’all picat i el bitxo.
  • Posem els medallons de lluç, un cop arrebossats amb la farina, amb la pell amunt dins la cassola. Removem la cassola.
  • Hi aboquem el vi i hi afegim el julivert picat. Anem removent la cassola en moviments circulars suaus per a que la salsa s’unifiqui.
  • Hi tirem una mica de brou o d’aigua i tornem a moure.
  • Donem la volta al peix amb la pell avall. Tapem i ho deixem coent a foc baix.
  • En una paella amb una mica de vi blanc, obrim les cloïsses. Ho aboquem sobre el peix i ho movem fins que quedi ben lligat.
  • Si veiem que las alsa està poc lligada hi afegim una mica d’oli i continuem movent en cercles suaus fins aconseguir-ho.
  • Una mica de julivert per sobre i....llest !

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Recipe Rating




Close
El Cullerot © Copyright 2023.
Close