Sopa de Ceba

Sopa de Ceba

Una opció senzilla de preparar amb un toc sofisticat de la gastronomia francesa, perfecta per escalfar-te els dies més freds
Plato Primer Plat
Racions 4 persones

ingredients
  

  • 4 cebes grans
  • Oli d'oliva verge extra
  • 30 g. de mantega
  • 150 ml. de vi negre
  • 50 g. de sucre blanc
  • Sal
  • Pebre
  • Torrades de pa de barra
  • 150 g. de formatge Gruyere ratllat

ELABORACIÓ PAS A PAS
 

  • Tallem en juliana 4 cebes i les sofregim a foc baix en una paella amb oli d'oliva verge  extra,30 g de mantega, 150 ml de vi negre, 50 g de sucre blanc i sal.
  • Quan estiguin llestos tots els ingredients, escalfem el forn 15-20 minutos abans d'acabar a 160 °C.
  • Disposem d'uns bols individuals. En cadascun d'ells col·loquem una mica de ceba caramel·litzada, un doll de brou, una torrada de Baguette i cobrim amb formatge Gruyere ratllat.
  • Introduïm els bols en el forn i enfornem fins que elformatge estigui gratinat.
  • Quan s'hagi daurat el formatge servim calent.

 

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Recipe Rating




Close
El Cullerot © Copyright 2023.
Close