Patates Bomba

 

Patates Bomba

Les patates amb més rock&roll que has tastat!
Plato Primer Plat
Racions 4 persones

ingredients
  

  • 1,5 Kg. de patata.
  • 150 ml. d'oli d'oliva.
  • 1 cabeça d'alls
  • 3 culleres d'oli picant
  • 1 cullera de tamari o salsa de soja
  • 1/2 cullera de mel
  • 1/2 cullera de vinagre
  • 1 branca de romaní

ELABORACIÓ PAS A PAS
 

  • Posem el forn a escalfar 220º i engreixem una safata que deixem dins
  • Pelem i tallem les patates a mossegades. Les bollim 10 minuts fins que estiguin tendres.
  • Les escorrem i les tornem a la cassola, sense aigua, i les movem amb força per a que s’aixafin entre elles. HI afegim una mica d'oli, sal i pebre i les movem, sense tocar´les fins que estiguin totes ben untades d'oli.
  • Posem les patates a la safata calenta i la cabeça d’alls. Ho fornegem uns 50 minuts,tombant-les cada 10 minuts, més o menys , per a que quedin ben torrades per tots costats.
    Passat 40 minuts traiem la cabeça d'alls i deixem les patates 10 minuts més dins.
  • Mentre ho tenim al forn, fem una barreja amb la mel, la salsa de soja, l’oli picant iels alls que hem tret del forn sense la pellofa. De tots aquests ingredients en fem una pasta.
  • Quan les patates estiguin llestes hi aboquem la pasta i ho removem bé perquè tot es barregi..... i a gaudir-les !!!!

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Recipe Rating




Close
El Cullerot © Copyright 2023.
Close