Quetxup casolà

Quetxup

Quetxup casolà

T'expliquem com preparar quetxup casolàde manera ràpida i senzilla perquè les patates fregides i les hamburgueses tinguin un gust més natural.
Temps Total 1 hora 20 minutos
Plato Salsa
Racions 4

ingredients
  

  • 1 kg de tomàquet pera madur
  • 1 kg ceba tendra
  • 50 gr de compota de poma
  • 80 ml de vinagre
  • 1 cullera petita de mostassa
  • 1/2 cullerada de sal
  • 10 voltes de molí de pebre
  • 100 ml d'oli d'oliva verge extra

ELABORACIÓ PAS A PAS
 

  • Posa a coure en una cassola, la ceba tallada fina amb l'oli.
  • Ben tapat durant 30 minuts i anant-ho vigilant per a que la ceba no es torri.
  • Mentre pelem els tomàquets. Els podem escaldar per fer-ho fàcil o fer servir peladors per a tomàquets, més ràpid. Els tallem a daus petits i els incorporem a la cassola.
  • Hi posem també el bitxo tallat a rodelles. Tot a foc baix i anant remenant mitja hora més. Que no s'enganxi!
  • Passat el temps hi afegim el sucre morè, la sal,el pebre i el vinagre. Ho barregem bé.
  • Ho deixem confitar a foc ben baix i tapat una hora més.
  • Al final afegim la mostassa i ho triturem ben fi.
  • Sols cal envasar-ho en pots esterilitzats , com si fossin melmelades. Els etiquetem i llestos.

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Recipe Rating




Close
El Cullerot © Copyright 2023.
Close