Pollastre Grec

 

Pollastre Grec

Si t'agrada fer preparacions plenes de sabor a casa, atreveix-te amb aquest Pollastre Grec amb cirerols.
Tiempo de preparación 45 minutos
Plato Plat principal
Racions 6 persones

ingredients
  

  • 1 Kg. pollasre desossatamb pell.
  • 200 gr. cirerols
  • 1 llauna olives negres.
  • 1 llimona.
  • 2 cullerades orenga.
  • Sal.
  • Pebre negre.
  • Oli d’oliva verge

ELABORACIÓ PAS A PAS
 

  • Escalfem el forn a 180º.
  • En una safata de forn posem els trossos de pollastre. Hi afegim l’oli, la sal, el pebre i l’orenga. Ho barregem tot bé amb les mans per a que quedi tot impregnat.
  • Aboquem el suc d’una llimona i una mica del pell ratllada i ho removem de nou. Hi posem els cirerols ja nets i les olives negres ben repartides.
  • Ho deixem coent-se al forn de 30 a 45 minuts, depenent de la mida dels trossos.
  • Passat aquest temps, engeguem el grill per a daurar una mica la pell del pollastre.

RECOMANACIONS

A punt !!!! Ho podem servir acompanyat d’una mica d’arròs, per exemple.....

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Recipe Rating




Close
El Cullerot © Copyright 2023.
Close