Risotto de carxofes i xampinyons

 

 

Risotto

Risotto de carxofes i xampinyons

Una recepta de risotto senzilla on l'únic secret és remenar, i remenar, i remenar...
Temps Total 1 hora 30 minutos
Plato Arròs
Racions 4

ingredients
  

  • 400 gr d'arròs bomba
  • 3 carxofes
  • 250 gr de xampinyons
  • 1 ceba
  • 1 all
  • 40 gr de parmesà
  • 100 ml de nata líquida
  • 100 ml de vi blanc
  • 1 litre d'aigua o brou de verdures
  • oli d'oliva o mantega
  • sal

ELABORACIÓ PAS A PAS
 

  • Piqueu la ceba ben petita
  • Netegeu els xampinyons a làmines
  • Traieu les fulles més dures de les carfoxes italleu a làmines
    els cors
  • Poseu al foc l'aigua amb sal o el brou
  • En una cassola poseu la ceba a coure a foc lent amb un raig d'oli. Vigileu el foc perquè no agafi color
  • Un cop cuita la ceba ja hi podeu afegir les carxofes i l'all picat, deixeu-la coure uns 5 minuts
  • Ja podem posar-hi els xampinyons i deixar-los coure fins que perdin l'aigua
  • Ara és l'hora de l'arròs sense deixar de remenar amb el sofregit
  • Aboqueu el vi blanc tot remenant
  • Aneu afegint l'aigua calenta o el brou a mida que vegeu que l'arròs ho necessiti
  • Tenint en compte el temps normal de cocció de l'arròs, quan en faltin 5 minuts, afegiu la nata i remeneu de nou
  • El toc final, barregeu el parmesà i serviu ràpidament !

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Recipe Rating




Close
El Cullerot © Copyright 2023.
Close