Salmó amb mel d’all

 

Salmó

Salmó amb mel d'all

El salmó ja és molt bo a la planxa, però donem-li una volta més amb una recepta fàcil i ràpida per llepar-se els dits.
Temps Total 20 minutos
Plato Plat principal
Racions 4

ingredients
  

  • 4 filets de salmó
  • 4 cullerades mantega
  • 4 cullerades de mel
  • 2 cullerades de suc de llimona
  • 2 grills d'all
  • sal
  • espècies al gust

ELABORACIÓ PAS A PAS
 

  • Escalfem la paella, i a foc mig, hi daurem la mantega
  • Mentre, piquem l'all i espremem la llimona. Quan la mantega estigui, ho incorporem tot, l'all i el suc
  • Afegim la mel. Un cop els alls estiguin daurats, traiem la meitat de la salsa
  • Posem el salmó a la paella amb la pell cap avall, uns 2-3 minuts
  • Li donem la volta i ho deixem de 2-3 minuts més. Hi aboquem la resta de la
    salsa.....i a servir !!!!!

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Recipe Rating




Close
El Cullerot © Copyright 2023.
Close