Pèsols i popets de la costa

Pesols amb popets

Pèsols i popets de la costa

Una recepta de proximitat amb D.O. del Maresme
Temps Total 1 hora 30 minutos
Plato Plat principal
Racions 4

ingredients
  

  • 1 kg de popets
  • 500 gr de pèsols del Maresme
  • 250 gr de ceba

Per la picada

  • 1 galeta Maria
  • 1 presa de xocolata negra
  • 25 gr d'ametlles i avellanes
  • 1 branca de julivert
  • 2 grans d'all
  • brins de safrà
  • oli d'oliva
  • sal
  • pebre

ELABORACIÓ PAS A PAS
 

  • Netegem els popets i els reservem
  • En una cassola hi sofregim els popets i la ceba tallada a daus
  • A banda, preparem una picada amb l'all i julivert. Ho afegim a la cassola a mitja cocció dels popets (al cap d'uns 40 minuts)
  • Escaldem el pèsols i guardem l'aigua
  • Fem una picada amb els fruits secs, la xocolata, els alls, el safrà i part de l'aigua dels pèsols
  • Afegim la picada i el spèsols a la cassola i que faci xup-xup uns 5 minuts
  • Rectifiquem de sal i pebre i preparem el pa per deixar-hi ben net el plat

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Recipe Rating




Close
El Cullerot © Copyright 2023.
Close