
Com fer pa per hamburgueses a casa
ingredients
- 500 gr de farina de força
- 300 ml d’aigua tèbia
- 35 gr de sucre
- 25 gr de llet en pols
- 10 gr de sal
- 10 gr de llevat de forner
- 80 gr de mantega pomada
- sèsam
ELABORACIÓ PAS A PAS
- En un vol, incorporeu tots els ingredients (excepte el sèsam) en el mateix ordre que estan escrits. Barregeu-los fins aconseguir una bola de massa.
- Aboqueu la massa sobre el marbre i pasteu-la, pasteu-la, pasteu-la, pasteu-la fins que quedi elàstica i ben fina (jo hi he estat 20 min).
- Poseu la massa dins un vol, tapeu-la amb un drap i deixeu-la reposar uns 30 min.
- Dividiu la massa en 8 porcions i formeu els panets tal com es veu al vídeo (minut 5). Col·loqueu-los sobre la safata de forn i deixeu-los reposar fins que doblin el volum.
- Pinteu cada panet amb una mica d’aigua i empolseu-hi el sèsam per sobre.
- Coeu-los al forn a 180 ºC durant 20 min. Traieu-los del forn i deixeu-los refredar sobre una reixeta.