Com fer pa a casa per a hamburgueses

 

 

 

 

Com fer pa per hamburgueses a casa

Avui us expliquem la manera de fer un pa saborós i casolà de manera fàcil a casa
Temps Total 1 hora
Plato pa
Racions 4

ingredients
  

  • 500 gr de farina de força
  • 300 ml d’aigua tèbia
  • 35 gr de sucre
  • 25 gr de llet en pols
  • 10 gr de sal
  • 10 gr de llevat de forner
  • 80 gr de mantega pomada
  • sèsam

ELABORACIÓ PAS A PAS
 

  • En un vol, incorporeu tots els ingredients (excepte el sèsam) en el mateix ordre que estan escrits. Barregeu-los fins aconseguir una bola de massa.
  • Aboqueu la massa sobre el marbre i pasteu-la, pasteu-la, pasteu-la, pasteu-la fins que quedi elàstica i ben fina (jo hi he estat 20 min).
  • Poseu la massa dins un vol, tapeu-la amb un drap i deixeu-la reposar uns 30 min.
  • Dividiu la massa en 8 porcions i formeu els panets tal com es veu al vídeo (minut 5). Col·loqueu-los sobre la safata de forn i deixeu-los reposar fins que doblin el volum.
  • Pinteu cada panet amb una mica d’aigua i empolseu-hi el sèsam per sobre.
  • Coeu-los al forn a 180 ºC durant 20 min. Traieu-los del forn i deixeu-los refredar sobre una reixeta.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Recipe Rating




Close
El Cullerot © Copyright 2023.
Close