Com fer nigiris casolans i integrals

 

Nigiris

Com fer nigiris casolans i integrals

Avui us ensenyem com fer un plat ben exòtic amb producte de proximitat i en un moment
Temps Total 30 minutos
Plato Sushi
Racions 4

ingredients
  

  • 200 gr d’arròs integral
  • 50 ml de vinagre de moscatell
  • 1 Peix: truita de riu de Tavascan (però també es pot escollir el que més agradi)
  • 300 ml d’aigua mineral

ELABORACIÓ PAS A PAS
 

  • Congeleu el peix durant 24 hores. Després descongeleu-lo a dins de la nevera. Caldran unes cinc o sis hores ben bones.
  • Poseu a bullir l’aigua mineral amb el vinagre de moscatell. Un cop bulli, tireu-hi l’arròs integral. Hi ha de bullir 20 minuts.
  • Quan el tingueu bullit, poseu-lo en un plat. Feu-ne boles amb les mans. Podeu fer-ne boles allargadates.
  • Talleu el peix que ja tindreu descongelat a tires fines, i les aneu col·locant a sobre de les boletes d’arròs integral.
  • Ja estarà a punt per servir. Per sucar-los i com a alternativa a la salsa de soja, podeu fer melmelades, chutneys o brous de pollastre.

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Recipe Rating




Close
El Cullerot © Copyright 2023.
Close